TRÄDGÅRDSARBETE STOCKHOLM

Trädgårdsservice och trädgårdsarbete omfattar en mycket stor mängd olika tjänster. Våra trädgårdsmästare klarar av allt som har att göra med er tomt och er trädgård. Bland annat arbetar vi med att klippa gräs, trimma buskar, odla frukt och blommor, skotta snö, blåsa löv, köra bort avfall och i allmänhet vårda all trädgårdsväxtlighet. Vi erbjuder både helhetstjänster och specifika trädgårdstjänster. Mer om vad vi kan göra för just er trädgård kan ni läsa på någon av sidorna ni finner till höger. Om ni är intresserade av en trädgårdstjänst som inte står med i listan, kontakta oss ändå! Listan innehåller endast de vanligaste trädgårdsarbetena, men våra beprövade och erfarna trädgårdsmästare kan utföra allt som är tänkbart.

Som privatperson har du rätt till 50 % skattelättnad på hela arbetskostnaden på ett flertal trädgårdstjänster.

Mer om skattereduktion kan du läsa på Skatteverketssida

SKÖTSEL & UNDERHÅLL STOCKHOLM

Behöver du hjälp med att kratta löv, trimma häcken eller rensa ogräs? Då har du kommit helt rätt!

Vi hjälper dig gärna med att underhålla din trädgård så att den alltid är i topptrim. Det kan gälla trädgårdstjänster som lövkrattning under hösten, snöskottning under vintern, klippning av rosor och buskar och klippning av gräsmattan med jämna mellanrum, gödning, eller engångsarbeten som trädfällning och trädbeskärning.

Du bestämmer hur du önskar att trädgårdstjänsterna ska skötas. Ni bestämmer vad som skall göras och hur ofta det skall göras- helt utan bindningstider!

Har du inte tillgång till bil och släp eller har du helt enkelt inte tid att kånka och köra till soptippen? Vi kan hjälpa dig med bärhjälp och transport från punkt A till B efter dina önskemål.

Anlitar ni oss för skötsel och underhåll av er trädgård så har du som privatperson rätt till skattelättnad på 50 % av hela arbetskostnaden.

Kontakta oss idag för mer information om våra trädgårdstjänster och kostnadsförslag.

Vi arbetar med Trädgårdservice inom stor Stockholm: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker.

Kontakta Oss

Våra trädgårdstjänster:

Beskärning av äppelträd, Beskärning av fruktträd, Beskärning av magnolia, Klippa pilträd, Beskärning av buskar, Beskärning av häck, Häckklippning, Beskärning av aroniahäck, Klippa rosenspirea, Klippa schersmin, Beskärning av liguster, Beskärning av måbär, Beskärning av häckoxel, Beskärning av avenbok, Beskärning av thuja, Beskärning av häggmispel, Beskärning av amerikansk hagtorn, Beskärning av idergan, Beskärning av syren, Beskärning av vanlig syren,  Beskärning av bondsyren, Beskärning av berberis, Beskärning av gran, Beskärning av sibirisk ärtbuske, Beskärning av brudspirea, Beskärning av aronia, Beskärning av bukett-spirea, Plantering av buskar, Renovering av gräsmatta, Rensning av ogräs, Bortforsling av ris och grenar, Städning av gården, Stensättning, Stenläggning, Plattläggning, Plattsättning, Rivning, Trädgårdsdesign, Upptagning av löv, Snöskottning