Ett stort utbud av miljötjänster inom alla områden

Hos Svensk Miljöservice finner ni specialister inom alla tänkbara miljörelaterade områden. Vare sig ni är en privatperson som vill genomföra trädgårdsarbete på sin tomt eller om ni är en kommun som är intresserad av förgröning av parker och vård av sjöar, så har vi kvalificerad personal som kan erbjuda er högkvalitativ hjälp.

Miljö är en mycket bred term som egentligen omfattar hela vår omgivning. Med en bra miljö mår alla bättre. Har man en bra miljö i och runt hemmet, så trivs man mycket bättre. Har man en bra arbetsmiljö så blir man mer motiverad och arbetar mer effektivt. Om miljön i skog och hav är bra, så mår både djuren och växterna där bättre och det gör även människorna som kommer dit.

Vi förstår hur viktigt det är med en bra miljö och vi vet exakt vad som behöver göras för att förbättra den, var det än är. Vi erbjuder miljöservice för skog, parker, sjöar, hav, berg, trädgårdar, tomter och mycket mer. I menyn till höger finner ni ett urval av våra vanligaste tjänster, men givetvis kan vi även erbjuda tjänster som inte står där, då miljöservice är brett och omfattar väldigt mycket.

Kontakta Oss