STORSTÄDNING STOCKHOLM

En storstädning är ett mellanting mellan vanlig hemstädning och flyttstädning. Alla inventarier är kvar på plats men vi gör även rent på de svåråtkomliga ställena och gör moment som normalt inte inkluderas i den vanliga veckostädningen. Normalt behövs storstädning utföras 1 till 2 gånger per år, eller tex. efter renovering som nyligen utförts i hem eller lokal.
Det märks i hela rummet när noggrann städning har utförts. Damm som har samlats under lång tid på svåråtkomliga ytor tenderar att virvla runt i rummet och omöjliggör till sist att vanlig städning blir ordentligt gjort. För allergiker är en ren inomhusmiljö och regelbunden städning är livsviktiga.
Vid en storstädning brukar man ex. rengöra dörrkarmar, trösklar, fönsterkarmar, armaturer och väggar och annan typ av städning. Städning i badrumm inkluderar allt från kakelfogar till under badkar. Städning i kök innefattar storstädning av skåp, spis, kyl och frys. Genom våra städningar gör vi både hem och lokaler fräscha genom att avlägsna all smuts och damm från samtliga svåråtkomliga ytor som städningen omfattar.
En normal storstädning brukar ofta innebära att vi skickar 2 städerskor och en fönsterputsare över en heldag. Totalt kan det ligga på runt 24 timmar arbetstid för städningen. Allt beroende på hur stor yta behöver städas och hur omfattande städarbetet är. Ni får välja själva om ni vill stå för städmaterial eller om vi, på NÖJDGARANTI, ska göra det. En transportavgift motsvarande två arbetstimmar tillkommer när vi har med oss all utrustning för städningen. Vi rekommenderar det för större städprojekt då man ofta behöver fler än en uppsättning av hinkar, trasor och rengöringsmedel för städningen.

VISNINGSSTÄDNING STOCKHOLM

Det är viktigt att en bostad kan göra ett gott intryck på eventuella köpare när den ska visas för försäljning.

Vi erbjuder visningsstädning som gör ditt hem prydligt och rent innan det ska visas. När vi genomför visningsstädningen lägger vi stor vikt på att rengöra alla ytor som syns mest. Våra visningsstädningar utförs av professionella medarbetare som använder modern utrustning, material och rengöringsmedel.

 

Under visningsstädningen tar vi bort fläckar, stänk, fingeravtryck och dylikt från dörrar, skåp, lådor och etc.

Tack vare visningsstädningen blir din bostad fräsch och ren vilket gör den mer attraktiv för eventuella köpare.

Visningsstädning inför en bostadsförsäljning eller bostadsvisning kan hjälpa dig att skapa ett objektivt intryck av bostaden.

TRAPPSTÄDNING I STOCKHOLM

NÖJDGARANTI AB utför en professionell städning av entréer och trapphus.

Rena trapphus och allmänna utrymmen är viktigt för trevnaden både för hyresgästerna såsom besökare. Vi håller era trappor rena och fräscha.

I städtjänsten Trappstädning, ingår i stora drag följande:

• regelbunden torr- och våtstädning av trappor och allmänna utrymmen;

• rengöring av entrédörr och utetrappa samt skrapgaller;

• rengöring av trappräcken;

• avfläckning av väggar;

• städning av hissar;

• fönsterputs;

• borttagning av upptejpade annonser;

• rengöring av hyresgästernas dörrar och karmar;

• rengöring av tvättstugor, wc, källargångar och vindsvåningar;

• regelbundna kvalitetskontroller;

• storstädning 1 – 2 gånger per år;

Ring och boka tid för besök så ska vi ordnar vi offert samt städplan till er.