Hemmabaktericid bestrålning-återcylulator BactoSfera ORBB 30×2 Gorizont är utformad för säker kvartssterilisering (desinfektion) av inomhusluften från virus, bakterier, allergener, andra smittsamma mikroorganismer och giftiga ämnen. Recirkulatorens huvudfördel är möjligheten till kontinuerlig sterilisering av kvarts i närvaro av människor, djur och växter.

Rekommenderas för lokaler upp till 60 m², kategorier II, III, IV, V.

Utrustad med högkvalitativa bakteriedödande lampor med lågt tryck med en våglängd 257,3 nm (UV-C-intervall). Den effektiva livslängden för lampor är inte mindre än 9000 timmar. Antalet lampor – 2 av 30-W. st. på 30 watt. En sådan våglängd för strålning matchar idealiskt maximalt för bakteriedödande effektivitet, det är den bästa absorptionen av ultraviolett strålning av DNA-molekyler av mikroorganismer, som ett resultat av vilka mikroorganismer förlorar förmågan att föröka sig och förgås.

ANSÖKAN
• hemma
• på jobbet
• på medicinska institutioner
• i förskolor och skolor.

Lokalkategorier i enlighet med Manual P-3.5.1904-04:

I – kirurgiska rum och förlossningsrum, sterila områden i rummet, barnavdelningen på moderskapshem.

II – omklädningsrum, steriliseringsrum, avdelningar och enheter för patienter med ett försvagat immunsystem, intensivvårdsenheter, icke-sterila områden, bakteriologiska och virologiska laboratorier, blodtransfusionsstationer, läkemedelsbutiker.

III – avdelningar, kontor och andra lokaler (ingår inte i kategorierna I och II).

IV – barnlekar, skolklasser, servicelokaler i industriella och offentliga byggnader med många människor med kontinuerlig närvaro.

V – rökrum, allmänna toaletter och trappuppgångar i den medicinska institutionens lokaler.